COACHING I CONSULTORIA DE RH

RENDIBILITAT, EFICÈNCIA I SALUT ORGANITZATIVA

LIDERATGE · ALINEACIÓ D’EQUIPS · MOTIVACIÓ · POLÍTIQUES DE RH

4 ELEMENTS ESSENCIALS PER MILLORAR EL TEU LIDERATGE... I LA TEVA INFLUÈNCIA!!

Uneix-te ara a la nostra comunitat i descarrega't GRATIS un vídeo exclusiu per convertir-te en un/a millor líder i en una persona enormement influent

BENVINGUT/DA! SÓC EN JOSEP MOULINES

Crec fermament amb les persones com l’avantatge competitiu més important de qualsevol Organització i/o Equip.

El meu objectiu és acompanyar a les PIMES a assolir el seu màxim potencial, a partir d’una gestió de persones més rendible, eficient i saludable.

En realitat, el meu propòsit vital és fer que hi hagi més ÀNIMA en les empreses i més SENTIT en la vida de les persones.

Un ecosistema organitzatiu més rendible, eficient i saludable

En aquest espai web comparteixo el meu coneixement i experiència a través d’eines, recursos, idees,…que trobaràs a mode d’articles, vídeos, serveis, propostes formatives…Tot aquest contingut gira al voltant de polítiques de recursos humans, alineació d’equips, lideratge i motivació.  T’’acompanyaré a assolir tot el teu potencial d’una forma rendible, eficient i saludable.

Sóc expert en polítiques de RH adaptades a l’entorn PIME, un facilitador per a la millora del clima i de les relacions.  Impulso a les persones a aprofitar el seu màxim potencial i talent. Genero l’espai de confiança i seguretat necessaris per ser el catalitzador del canvi que necessites en tu o en la teva empresa/equip.

És possible tenir a les persones adequades i motivades en les empreses, i alhora connectades amb les seves habilitats, competències, motivacions…en tinc molts exemples, i em dedico a fer-ho possible.

M’encanta la meva feina, parlar de recursos humans, desenvolupament, coaching, gestió del talent, relacions…temes sobre els que pivoten les meves formacionsserveis i conferències.

Escric a la publicació trimestral Món Empresarial, col·laboro amb la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació de Barcelona, ESADE, participo a la Ràdio Televisió de Cardedeu, entre altres.

El meu estil s’allunya del dogmatisme, del voler quedar bé o d’aparentar alguna cosa que no sóc. El meu estil és clar, planer i directe. No busco impressionar, busco formar, fer reflexionar, inspirar i crear consciència.

Apunta’t a continuació  per unir-te a una comunitat que creu de veritat en la salut organitzativa i en les persones com a factor clau d’èxit.

BIOGRAFIA PERSONAL

Fet a mi mateix, perseguint un somni, aconseguint una realitat

Fermament compromès amb allò que sóc i amb el que faig actualment.

Al contrari de la majoria de persones, l’experiència laboral em va dur a descobrir el meu propòsit professional.

Tenia 17 anys quan vaig començar a l’empresa privada i familiar. Aleshores només em preocupava tenir una feina i guanyar diners. Estudiar? No sabia ni què, ni per a què…

La meva evolució i responsabilitats dins de l’Organització van anar creixent, passant per diferents categories i càrrecs. La clau? Les ganes d’aprendre, la perseverança i l’esperit de superació personal… he de dir que això m’ha acompanyat sempre i és la clau per ser on sóc.

Ben aviat em vaig adonar que el que realment em motivava, era contribuir a que l’ecosistema en el que pertanyia fos més saludable, enriquidor, productiu i eficient. També que les persones estiguessin connectades amb els seus veritables talents i passions.

Vaig decidir aprofundir en la meva inquietud llicenciant-me en Psicologia Industrial i de les Organitzacions. 5 anys, a curs per any, mentre treballava. L’empresa en la que treballava i em desenvolupava, m’ho va posar fàcil i per això (i per moltes altres coses) sempre els estaré agraït.

En acabar la carrera vaig realitzar un Màster en Direcció de Recursos Humans a les Organitzacions que va durar 2 anys, mentre intentava aplicar a l’empresa tot allò que podia marcar la diferència entre un “Departament de Personal” i una “Àrea de Gestió de Persones”, més enllà de les polítiques de nòmines i els contractes, com passa encara en moltes PIMES i empreses familiars.

Després de 20 anys a l’empresa privada i familiar, vaig decidir fer un salt al món de la consultoria de recursos humans...

…on a més a més de gaudir de projectes, empreses i sectors diferents, també vaig haver de viure constantment fora de la meva zona de confort, posant a prova dia a dia competències i habilitats inexplorades fins aleshores.

Un PMD a ESADE em va ajudar a créixer més encara, a incrementar la meva confiança, seguretat i coneixement de negoci, des del punt de vista de direcció general.

El Coaching arriba a la meva vida el 2009 i de seguida connecta plenament amb el que sóc i amb el meu propòsit.

Em formo com a Co-Active Coach amb CTI – Coaching Training Institute, i em certifico per la ICF – International Coach Federation. Tot seguit continuo la meva formació com a Coach d’Equips, essent Coach ORSC – Organization Relationship Systems Coach.

Després d’acreditar i contrastar més de 750h de Coaching, accedeixo al nivell PCC -Professional Certified Coach.

SEGUEIX-ME A…

facebook

twitter

youtube

instagram

linkedin

El 2013, després de 6 anys molt intensos en el món de la consultoria...

…mogut per viure plenament amb els meus valors i el meu propòsit, decideixo emprendre un camí inimaginable pocs anys enrere: crear la meva pròpia empresa i viure la veritable essència del meu propòsit. I és on sóc ara.

Molts dels problemes i situacions en què es troben les persones, els equips i les Organitzacions, els he viscut d’alguna manera o una altra. D’aquí la meva força i la meva convicció en les formacions, conferències o situacions en les empreses.

M’atreveixo a dir que la meva empatia és màxima en aquest sentit, i aquest és un dels motius que em permeten tenir credibilitat davant de les persones en les Organitzacions i guanyar-me la seva confiança.

Vull agrair a totes i cadascuna de les persones i Organitzacions amb les que m’he creuat professionalment, de totes n’he après coses, tant bones com d’altres que no ho són tant. Aquestes últimes han estat grans lliçons, sense les quals, avui dia no tindria tanta força i passió dins meu per a proposar, defensar i creure en el que faig.

Agrair-vos a vosaltres, lectors i seguidors d’aquesta plataforma; també als clients i col·laboradors dels qui aprenc cada dia, sense vosaltres res tindria sentit. Espero donar-vos molt valor i contribuir a que els vostres ecosistemes organitzatius i les vostres vides siguin una mica millors..

Si vols orientació i plans d’acció per al teu negoci, subscriu-te al meu newsletter i rebràs per email les seves estratègies gratis i consells setmanals.