COACHING I CONSULTORIA DE RH

RENDIBILITAT, EFICÈNCIA I SALUT ORGANITZATIVA

LIDERATGE · ALINEACIÓ D’EQUIPS · MOTIVACIÓ · POLÍTIQUES DE RH

4 ELEMENTS ESSENCIALS PER MILLORAR EL TEU LIDERATGE... I LA TEVA INFLUÈNCIA!!

Uneix-te ara a la nostra comunitat i descarrega't GRATIS un vídeo exclusiu per convertir-te en un/a millor líder i en una persona enormement influent

MOTIVACIÓ

La motivació és “la benzina del motor” del qual se’n desprèn l’actitud adequada per afrontar els reptes i superar les dificultats. La motivació no es compra, ni es decideix en un instant i no es resolt només amb diners.

SERVEIS I BENEFICIS

 • Pla d’Acollida i Integració
  Augmentar el compromís, el sentiment de pertinença i accelerar la productivitat. Generar motivació a partir d’invertir en el contracte psicològic.
 • Entrevista de Seguiment
  Donar l’oportunitat d’expressar el desenvolupament personal dins de l’ecosistema organitzatiu mitjançant el feedback mutu, establint acords i accions correctores o de millora.  
 • ESM – Estudi de Salut Motivacional
  Analitzar, ponderar i obtenir indicadors de Salut Motivacional per poder fer un pla d’acció i millora.
 • Estudi d’Interessos i Motivacions
  Aprofundir en el coneixement de les persones, els seus interessos i les seves motivacions. L’objectiu final és de prendre decisions sobre el seu rol, el seu lloc de treball o les polítiques a dur a terme per facilitar l’encaix i/o l’alineació amb la cultura organitzativa.
 • Pla de Carrera Professional
  Dissenyar un “circuit” de desenvolupament individual a partir de la formació i/o l’ocupació de diferents llocs de treball. 
 • Presa de Consciència Motivacional
  Formació/conferència sobre motivació, amb l’objectiu de crear consciència i invocar una actitud autoresponsable en vers el que cada un pot fer per estar motivat/da. 

Una Organització rendible, eficient i saludable està formada per persones motivades, que mostren compromís i  responsabilitat en vers el seu lloc de treball i l’objectiu comú.

Les persones de la teva Organització senten compromís i actúen amb responsabilitat?

Treballes en un entorn de persones motivades?

I tu? Estàs motivat/da?

DEMANA MÉS INFORMACIÓ SENSE CAP COMPROMÍS

Nom (obligatori)  
 
Email (obligatori)  
 
Vull més informació sobre…