COACHING I CONSULTORIA DE RH

RENDIBILITAT, EFICÈNCIA I SALUT ORGANITZATIVA

LIDERATGE · ALINEACIÓ D’EQUIPS · MOTIVACIÓ · POLÍTIQUES DE RH

4 ELEMENTS ESSENCIALS PER MILLORAR EL TEU LIDERATGE... I LA TEVA INFLUÈNCIA!!

Uneix-te ara a la nostra comunitat i descarrega't GRATIS un vídeo exclusiu per convertir-te en un/a millor líder i en una persona enormement influent

ALINEACIÓ D’EQUIPS

Un equip alineat treballa per a un objectiu comú i amb interdependència per créixer i superar amb èxit els reptes. Els equips són sistemes relacionals que cal cuidar i potenciar, fomentant la comunicació i les relacions professionals constructives.

SERVEIS I BENEFICIS

 • PDE-Programa de Desenvolupament d’Equip (Team Coaching)
  Aconseguir que un grup de persones treballin com un veritable equip, alineats, millorant les relacions, fomentant la comunicació i la col·laboració, per millorar l’acompliment, el clima i els resultats del propi equip. Més informació
 • PDPP – Programa de Desenvolupament de Parelles Professionals (Couple Coaching).
  Millorar l’entesa, facilitar una relació saludable, resoldre conflictes i acompanyament en la presa de decisions entre dos membres “obligats” a entendre’s.
 • ESSR – Estudi de Salut Sistèmica Relacional
  Analitzar l’estat d’un equip, ponderant-ne diferents factors, establint-ne un pla d’acció per a la seva millora i desenvolupament.
 • Formació a Mida
  Desenvolupar l’equip a partir de tallers dinàmics i participatius a mida, a partir de les necessitats i temes d’interès detectats prèviament. Més informació
 • Formació Fora de l’Aula (Outdoor Training / Team Building)
  Activitats vivencials fora de l’entorn habitual per aconseguir accelerar processos de cohesió, comunicació i desenvolupament competencial, així com fomentar les relacions intradepartamentals i  interdepartamentals.
 • Tallers de Dinamització i Facilitació de la Creativitat i la Innovació
  Accelerar i fomentar la “pluja d’idees” i/o la presa de decisions a partir de les metodologies i dinàmiques proposades. Disseny a mida. 

Una Organització rendible, eficient i saludable obté més i millors resultats si les persones són capaces de treballar com un veritable equip, i les relacions són saludables.

Consideres que esteu cohesionats i hi ha bones relacions en el teu equip?

Compartiu una visió conjunta? 

DEMANA MÉS INFORMACIÓ SENSE CAP COMPROMÍS

Nom (obligatori)  
 
Email (obligatori)  
 
Vull més informació sobre…