COACHING I CONSULTORIA DE RH

RENDIBILITAT, EFICÈNCIA I SALUT ORGANITZATIVA

LIDERATGE · ALINEACIÓ D’EQUIPS · MOTIVACIÓ · POLÍTIQUES DE RH

4 ELEMENTS ESSENCIALS PER MILLORAR EL TEU LIDERATGE... I LA TEVA INFLUÈNCIA!!

Uneix-te ara a la nostra comunitat i descarrega't GRATIS un vídeo exclusiu per convertir-te en un/a millor líder i en una persona enormement influent

ACONSEGUIM UNA PIME MÉS RENDIBLE, EFICIENT I SALUDABLE A PARTIR DE:

POLÍTIQUES DE RH

ALINEACIÓ D’EQUIPS

LIDERATGE

MOTIVACIÓ

ALGUNS TESTIMONIS

En Josep ha estat una part fonamental del procés de revalorització del Capital Humà, per saber a on érem i cap a on podíem anar. Avui, podem dir que gràcies a les decisions preses amb el l’assessorament d’en Josep en temes de gestió de persones i recursos humans, les seves intervencions i la seva capacitat per entendre el que passa en cada moment, hem pogut desenvolupar el nostre potencial i superar el tràngol amb èxit.
Pere Boada i Pere Escayol - Presdent i Secretari del Consell, Germans Boada, S.A.
En Josep és un professional més de l’equip, que en els moments de necessitat ens ha ajudat amb èxit a superar els reptes tant d’empresa com personals de les persones que han tingut la sort de participar en algún procés de coaching, formació o consultoria de RRHH amb ell.
Francesc Mañas - Director Gerent, Trac - Rehabilitació d'edificis
En Josep t’ajuda a obrir la ment i a sortir de la zona de confort per a fer-te créixer i desenvolupar-te professionalment.
A partir d’un diàleg respectuós, serè, profund, confrontes idees i et fas preguntes que et porten a vèncer creences i estats emocionals que, tot sovint ens incomoden i ens limiten el pensament i l’acció. Definitivament, en Josep m’ha donat eines per millorar el meu rendiment, fins i tot diria que per a ser més feliç.
La seva tasca amb altres membres del nostre equip ha tingut un impacte directe en el desenvolupament d’un estil de lideratge respectuós, transparent i positiu que ha acabat calant a tota l’organització.
Amb l’acompanyament d’en Josep a l’equip comercial a partir de la metodologia del Coaching d’Equips, hem aconseguit millorar la nostra comunicació, cohesió i consciència. Ara som un equip més eficient i amb projecció de futur.
La introducció de l’Executive Coaching com a eina de desenvolupament individual per al personal clau, ens ha permès aprofitar més el potencial de les persones, acompanyar-les a superar els reptes a curt termini per aconseguir una visió estratègica més a llarg termini.
Com a Director General del Grup EPOS, estic molt satisfet dels resultats obtinguts així com amb la implicació, dedicació i cura amb la que en Josep ha assumit i s’ha involucrat en el nostre projecte.
Antonio Vargas - Director General d'Operacions, Grupo EPOS