COACHING I CONSULTORIA DE RH

RENDIBILITAT, EFICÈNCIA I SALUT ORGANITZATIVA

LIDERATGE · ALINEACIÓ D’EQUIPS · MOTIVACIÓ · POLÍTIQUES DE RH

4 ELEMENTS ESSENCIALS PER MILLORAR EL TEU LIDERATGE... I LA TEVA INFLUÈNCIA!!

Uneix-te ara a la nostra comunitat i descarrega't GRATIS un vídeo exclusiu per convertir-te en un/a millor líder i en una persona enormement influent

Com a formador m’agrada adaptar els meus continguts a les necessitats i context de cada grup o Organització. Des del 2008 he impartit més de 1.000h de formació en Organitzacions públiques i privades, entitats, associacions, events, congressos, cambres de comerç, escoles de negoci, universitats i escoles.

M’allunyo del dogmatisme, del voler quedar bé o d’aparentar alguna cosa que no sóc. El meu estil és clar, planer i directe. No busco impressionar, busco formar, fer reflexionar, inspirar i crear consciència.

L’objectiu d’aquestes formacions és donar eines útils i senzilles per a una gestió de persones eficient, rendible i saludable. Hi ha molta formació al mercat, però no n’hi ha tanta que s’adapti a l’entorn PIME i que alhora estigui basada en la pròpia experiència del formador, i per tant, en casos reals.

M’agrada crear el clima i el context adequat per a fomentar l’aprenentatge, la participació i la interacció.

Formats de formacions

Totes les propostes formatives parteixen d’una estructura estàndard que s’adapta a les necessitats i interessos de les Organitzacions o grups, podent ser flexible tant en hores com en mòduls, tenint una durada mínima de 4h.

La metodologia utilitzada és dinàmica i promou la interacció, la reflexió i la pràctica. Els continguts estan basats en els meus coneixements i sobretot en la meva experiència en casos reals, com a consultor de RH, Psicòleg d’Organitzacions i Coach.

M’encanta que les persones interactuïn, participin i que tothom s’enriqueixi de les experiències d’uns i dels altres.

OFERTA FORMATIVA

RECURSOS HUMANS

 • Gestió eficient i saludable de persones a la pime + INFO
 • Eines de psicologia aplicades a la selecció per a no psicòlegs
 • La selecció per competències
 • Com crear el pla d’acollida ideal (Sessió pràctica)
 • Com augmentar la productivitat a partir del procés d’integració
 • Les descripcions de llocs de treball com a eina clau de RH
 • La gestió per competències com a element clau de desenvolupament
 • Com realitzar un Sistema de Gestió de l’Acompliment
 • Màrqueting de Recursos Humans

ALINEACIÓ D’EQUIPS

 • Les toxines en les relacions i els seus antídots
 • El mapa del canvi
 • Les claus per assolir un veritable equip d’alt rendiment
 • Construint un veritable equip 01: La intel·ligència relacional
 • Construint un veritable equip 02: El mapa no és el territori
 • Construint un veritable equip 03: La trajectòria de l’equip
 • Construint un veritable equip 04: La integració de l’equip

MOTIVACIÓ

 • Com assolir l’èxit a través de la motivació de les persones
 • Com dur a terme una entrevista d’acompliment de forma efectiva
 • Com generar un contracte psicològic
 • La mentalitat proactiva com a clau d’èxit
 • Gestionar els conflictes amb intel·ligència emocional i social
 • Viatge a la intel·ligència emocional

LIDERATGE

 • Comunica, influeix i lidera
 • Com transformar-me en un/a autèntic/a líder del segle XXI
 • Com organitzar-me amb eficàcia per a ser més productiu/va
 • Eines de Coaching per a líders transformadors_Part 1
 • Eines de Coaching per a líders transformadors_Part 2
 • Gestiona les teves emocions, millora les teves relacions
 • Com fer entrevistes de feedback d’acompliment de forma constructiva +INFO
[/fusion_builder_container padding_right="20px" padding_left="20px" ]

Contacta i demana informació sense compromis aquíFes-ho ara!

ALGUNS TESTIMONIS

Decidí apuntarme al curso de “Gestión Eficaz de Personas (RRHH) en la PYME”.
El curso se hizo ameno, con bastante teoría pero también con mucha práctica, videos y ejercicios de Roll Play. Además un factor importante era nuestra relación con el formador y con los mismos participantes, donde hubo mucha comunicación y aportación de ideas. Todos éramos profesionales enfocados al ámbito de RRHH, muy dispares entre sí, pero de gran valor consiguiendo ver cómo se vive un mismo departamento de RRHH en áreas o sectores muy distintos (ya sea sector textil, sector médico-sanitario, fábricas de producción, sector informático o de automovilismo, entre otros).
El formador, Josep Moulines, fue sin duda quién aportó ese plus especial al curso; su amplia trayectoria laboral, su profesionalidad y seguridad en todo lo que hace, su cercanía, paciencia y buen humor, su compromiso con el trabajo y hacia nosotros mismos, así como su visión tanto en departamentos de producción como departamentos de RRHH, aportó ese enriquecimiento global, regalándonos ejemplos y situaciones que se viven día a día en las empresas y que aportan valor a nuestro trabajo. Él conseguía que nos paráramos a pensar en qué podíamos mejorar, qué podíamos cambiar y cómo seguir creciendo en nuestro día a día. Personalmente, yo terminaba cada sesión con mil ideas de lo que debía hacer nada más llegar a la oficina y que he ido y sigo aplicando poco a poco en Boboli.
Sin duda alguna, recomendaría realizar este curso a cualquier persona perteneciente a un departamento de RRHH, con ideas e iniciativas que poder aportar e implantar en la empresa, ya que te permite ampliar miras y saber qué pasos seguir para conseguir el éxito que todos buscamos.
Un auténtico placer haber participado en este curso y compartir experiencias con Josep Moulines. Seguiremos trabajando juntos en el futuro, casi con certeza.
Mireya Monterde - Responsable de Recursos Humanos, Boboli
Un curs d’en Josep suposa un abans i un després, ja no només per la qualitat del ensenyament amb un temari molt ben enfocat, claredat en les explicacions i un desenvolupament amè i pràctic sinó per què després de cada classe surts amb un reforç a nivell personal important.
Si vols que les coses passin has d’intervenir. Surts amb la idea que es poden canviar coses i el més important, tu ets capaç de fer-ho.
Ester Baltà - Responsable de Recursos Humans, AIS Aplicaciones de Inteligencia Artificial, S.A
En el transcurs de la formació a mida sobre “gestió eficient de persones”, vàrem prendre consciència de quins eren els punts de millora i sobretot vàrem aprendre a buscar i trobar de forma espontània les eines necessàries per gestionar-los i millorar així el nostre funcionament intern.
Estem contents amb l’aportació que ha fet en Josep a l’Empresa en el sentit que ens ha fet veure la necessitat de certs canvis en la forma de treballar, tant a nivell personal com en equip.
Hem assolit satisfactòriament els objectius que ens havíem marcat en el moment d’iniciar la formació amb en Josep.
Damià Omella - Director Tècnic, CERTIS Obres i serveis
Durant el transcurs de la formació en “Gestió eficient de persones a la PIME” no només vaig aprendre a nivell formatiu d’en Josep, sinó que la seva formació anava més enllà.
El clima que crea és excel·lent i et fa sentir ple d’energia, positivisme ja que et dona eines molt eficaces. Recomano amb escreix les formacions d’en Josep Moulines perquè és un formador dels millors que he conegut.
Gaudeix amb la seva feina i és molt generós en voler compartir el seu know-how amb els seus alumnes. No serà la darrera formació que faci amb ell. Estic totalment convençuda.
Eva Mestres - Advocada / Cap Recursos Humans, Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Quan vaig rebre informació del curs de “Gestió eficient de persones (RH) a la PIME”, no vaig dubtar en poder inscriure’m.
Assistir a les classes d’en Josep em va tenir encara més motivada. L’enfoc des del cor i les emocions és clau per aconseguir el compromís de les persones.
Vàrem tocar molts temes: des de la selecció de personal, gestionar, dinamitzar i sempre parlant de persones, com ajudar-les a créixer, incloure-les, per caminar i donar bons rendiments a l’empresa. Resultat? tothom hi surt guanyant; Empresa, empresari i treballadors.
Per tant, nomes us puc dir que no dubteu, si el vostre personal esta desmotivat, teniu absències, baixes laborals, busqueu estratègies per obtenir un millor clima laboral i no acabeu de trobar les maneres i les formes, assistiu i participeu als cursos de formació d’en Josep.
Lourdes Tuneu - Responsable d’Atenció al Ciutadà i secretària de direcció , EAP Osona Sud Alt Congost
“Gestió Eficient de Persones per a PIMEs”, un curs pràctic, engrescador, motivador. En Josep et dona les eines, per aconseguir aquesta eficiència, i les ganes de provar la seva aplicació tant en l’àmbit professional com en el personal”.
Gemma Solanes - Directora de Recursos Humans, La Mallorquina
Vaig realitzar el curs de “gestió eficient de persones (RH) a la PIME” per que volia adquirir coneixements per poder millorar la gestió de RH a la nostra empresa. El curs m’ajuda molt pel seu contingut, en Josep aporta molta experiència i proximitat, ha fet que el clima del curs fos molt participatiu i amè. Recomanaria el curs a tothom que vulgui tenir persones més motivades en la seva empresa.

M’agrada molt aquesta frase: “El mejor profesor no es aquel que sabe más sinó aquel que hace que el alumno aprenda más”, Josep, tu tens molts coneixements de RH i has fet que nosaltres aprenguem molt.! Ets el meu referent a seguir!!!

Mònica Sànchez - Responsable d'Administració i Recursos Humans, Apen
Puc afirmar que el curs de “Gestió eficient de persones (RH) a la PIME”, em va donar eines i solucions, també a través de les experiències compartides amb la resta de companys del curs, per poder abordar aquest problema i fer funcionar l’equip, de manera que els objectius comuns passessin per davant dels individuals i millorant els aspectes relacionals del grup.

Si m’hagués de quedar amb un concepte d’entre tots els apresos, seria amb la necessitat de crear empaties també amb les persones que no són com nosaltres, i una manera de fer reaccionar a les persones és mostrant-los com les seves reaccions ens fan sentir.

Recomanaria molt i molt aquest curs, tant a nivell professional com personal, bàsicament per la persona que el dirigia, Josep Moulines, que va saber incloure magistralment dins el temari aspectes relacionats amb el coaching i el desenvolupament personal i la gestió de les emocions molt interessants.

Noelia Blanes - Responsable de protocol i Relacions Institucionals, ACB
Vaig considerar que era necessari tenir una visió global del que representava la gestió de les persones i em va ser atractiu realitzar el curs de “Gestió eficient de persones (RH) a la PIME”. La veritat es que les meves expectatives han estat cobertes amb escreix doncs considero que no només tinc una visió genèrica del tema, sinó que amés, he assolit coneixements novedosos i pràctics que em permeten orientar i planificar de manera eficient el talent a la meva institució.
D’alguna manera m’he “reinventat”, gracies a les explicacions clares i planeres del Josep Moulines. Ha estat un conductor entranyable que ha comunicat amb tots i ens ha traslladat el millor d’ell. Això s’encomana i l’ambient del curs ha estat immillorable.
Rafael Montes - Responsable de Recursos Humans i Relacions Laborals, Fluent Solucions
L’empresa va organitzar un curs de gestió eficaç de persones a mida per als directius, impartit per en Josep Moulines. Aquesta formació ha marcat un abans i un després tant a nivell individual com d’empresa. Aquest curs ha estat clau per iniciar amb la professionalitat d’en Josep un seguit d’actuacions, pautes i estratègies per millorar les relacions laborals, per fer més forta la cultura organitzativa i promoure el bon clima laboral, que de ben segur ens ajudaran a tenir una empresa organitzativament més saludable.
Rosa Aregall - Responsable d'Administració i Finances, CERTIS Obres i serveis
Haver compartit amb en Josep la seva visió en la gestió de les persones m’ha obert els ulls. I m’ha obert els ulls no estrictament pel contingut del curs, que també, sinó que m’ha obert els ulls per que la seva manera d’expressar les coses i la seva vocació en la feina que fa, va despertar en mi més atenció que qualsevol altre formació que hagués pogut rebre .

Resumint-ho en una sentència: vaig aprofitar-me de les seves “competències” per veure ben clar com tenim que gestionar-nos a partir d’ara les persones que conformem la nostra empresa.

Toni Atencia - Cap de projectes, V13 Consultoria