COACHING I CONSULTORIA DE RH

RENDIBILITAT, EFICÈNCIA I SALUT ORGANITZATIVA

LIDERATGE · ALINEACIÓ D’EQUIPS · MOTIVACIÓ · POLÍTIQUES DE RH

4 ELEMENTS ESSENCIALS PER MILLORAR EL TEU LIDERATGE... I LA TEVA INFLUÈNCIA!!

Uneix-te ara a la nostra comunitat i descarrega't GRATIS un vídeo exclusiu per convertir-te en un/a millor líder i en una persona enormement influent

El Coaching és un procés (de present a futur) d’entrenament personalitzat i confidencial portat a terme amb un Coach (entrenador). És una relació professional amb una persona (Coach) que t’acompanyarà a assolir els teus objectius i a superar amb èxit allò que t’ho impedeix.
Com ho farà? identificant i potenciant els teus punts forts, identificant i minimitzant les teves àrees de millora, fent-te de mirall per crear consciència, fent-te anar més enllà de les limitacions que t’imposes a tu mateix/a i que t’impedeixen assolir tot el teu potencial, sense traicionar els teus valors…El Coach t’ajudarà a ser la millor versió de tu en cada moment, en cada repte, en cada decisió.

“Les persones ens coneixem poc, ens limitem molt i no aprofitem al màxim el nostre potencial”

Josep Moulines

Formacions i acreditacions en Coaching:

• Coach nivell PCC Professional Certified Coach per ICF, que acredita més de 750h de Coaching.
• CPCCCertified Professional Co-Active Coach per CTI – Coaching Training Institut
• ORSCOrganization & Relationship Systems Coach per CRR Global.
• Soci i membre actiu de la ICF – International Coach Federation

logos_coaching

ÈTICA I CODI DEONTOLÒGIC

Com a Coach Certificat per la ICF – International Coach Federation, accepto i respecto les obligacions ètiques i legals davant dels meus clients de Coaching.

Acato l’ètica i el codi deontològic de la ICF-International Coach Federation i em comprometo a aplicar aquestes normes als serveis de Coaching que ofereixo.

Ètica i codi deontològic de la ICF – International Coach Federation

ALGUNS TESTIMONIS

“Josep me transmitió ser una persona cercana y muy profesional. Me ayudó mucho, mejor dicho, muchísimo. Hizo crecer mi autoestima. Me devolvió la seguridad en mi persona y en mis decisiones. Me enseñó a cambiar mi actitud en general, invertir tiempo en mostrar como soy yo, y en aceptar como son los demás.
Josep ha sido uno de mis grandes apoyos en mi cambio de actitud y de forma de afrontar el trabajo, los retos, e incluso mi vida personal”
José Antonio Rivera - Area Sales Manager Iberia, Industrias Ramon Soler, S.A.
Amb l’acompanyament d’en Josep a l’equip comercial a partir de la metodologia del Coaching d’Equips, hem aconseguit millorar la nostra comunicació, cohesió i consciència. Ara som un equip més eficient i amb projecció de futur.
La introducció de l’Executive Coaching com a eina de desenvolupament individual per al personal clau, ens ha permès aprofitar més el potencial de les persones, acompanyar-les a superar els reptes a curt termini per aconseguir una visió estratègica més a llarg termini.
Com a Director General del Grup EPOS, estic molt satisfet dels resultats obtinguts així com amb la implicació, dedicació i cura amb la que en Josep ha assumit i s’ha involucrat en el nostre projecte.
Antonio Vargas - Director General d'Operacions, Grupo EPOS
El Josep és una d’aquelles persones que deixa petjada. És capaç de veure el teu potencial quan tu no ho fas i té la creença infinita que cadascú de nosaltres pot ser especial i únic quant gaudeix del que fa.
Les seves sessions són inspiradores i motivadores i treuen el millor d’un mateix; el Josep porta el coaching a la sang, és entusiasta i encomanadís.
El recomano per a qui necessiti un punt d’inflexió en la seva vida o en la seva carrera professional. De vegades, redreçar una carrera, prendre decisions importants o definir un camí i uns objectius no és fàcil.
I aquesta és la seva màgia, fer fàcil el que de vegades, pot semblar molt difícil.
Marta Comas - Digital Marketing & Communications Consultant, ITS International Taste Solutions
Vaig començar a fer una sessió de coaching amb en Josep sense saber exactament que era ni que n’esperava. Només sabia que necessitava fer un canvi a la meva vida professional. El que jo no sabia és que el que realment necessitava era un canvi a la meva vida en general.
De seguida en Josep va aconseguir que connectes amb el meu “jo” més profund i tingues la suficient força i autoestima per creure en mi mateixa i adonar-me de la meva capacitat per aconseguir allò que em motivava i em feia feliç.

Em va encantar el seu mètode, discret i respectuós amb la meva personalitat. Va fer que em sentis molt còmode a les sessions i que marxes sempre amb les piles carregades i amb la certesa que podia menjar-me el món.
I en certa manera me’l vaig menjar perquè la meva vida ha fet un gir de 360 graus i he conegut la felicitat.
Moltes gracies per tot, Josep.

Montse Herrero - Ecommerce Manager & SEO specialist, CDmon
A nivell personal, en Josep t’ajuda a obrir la ment i a sortir de la zona de confort per a fer-te créixer i desenvolupar-te professionalment.
A partir d’un diàleg respectuós, serè, profund, confrontes idees i et fas preguntes que et porten a vèncer creences i estats emocionals que, tot sovint ens incomoden i ens limiten el pensament i l’acció. Definitivament, en Josep m’ha donat eines per millorar el meu rendiment, fins i tot diria que per a ser més feliç.
La seva tasca amb altres membres del nostre equip ha tingut un impacte directe en el desenvolupament d’un estil de lideratge respectuós, transparent i positiu que ha acabat calant a tota l’organització.
Des del principi el Josep va treure el potencial que tenia a dins i que jo no havia sabut aprofitar amb tota la magnitud. Vaig descobrir que fent petits canvis en la meva actitud i forma, podria assolir i superar els objectius que m’havia marcat.

Vaig sortir molt més reforçat i segur de mi mateix, amb més confiança i amb moltes ganes d’afrontar els reptes que m’havia marcat, sense pors i amb convenciment.
El Josep en va ajudar a entendre que cal mirar-se a dins per entendre fins a on pots arribar. La seva forma de comunicar i el seu acompanyament em va ajudar a desenvolupar-me i a evolucionar.
N’estic molt content d’haver fet el programa de Coaching i ho recomano 100%.

Toni Vizcaino - Director de Producció, Trac - Rehabilitació d'edificis
“Con Josep he podido conocer mejor mis fortalezas y mis cualidades tanto profesionales como personales, también he podido entender mejor mis mecanismos mentales y como mejorar ciertos pensamientos que me impedían estar más a gusto en mi trabajo.

Siempre positivo y con un trato muy humano. Josep es un profesional muy cercano y empático con el que puedes confiar des del minuto uno y que sientes que quiere dar lo mejor de él y sacar lo mejor de ti, en definitiva un buen profesional al que estoy muy agradecida.

Silvia Sanz - Arquitecte Tècnic - Departament Comercial, Trac Rehabilitació d'Edificis