Segurament a la teva Organització i/o el teu equip, teniu previst trobar-vos per celebrar junts l’arribada del Nadal i/o el tancament de l’any.

Aquí et deixo un vídeo on parlo de la importancia d’invertir temps i pressupost per a realitzar trobades d’Empresa per Nadal, a més a més d’aprofitar per realitzar activitats de grup o equip que millorin la cohesió, la comunicació i el sentiment de pertinença entre altres.

Fes-li una ullada!

Aquí tens alguns exemples d’activitats i/o temàtiques que encaixen en una reunió o celebració grupal:

 • Les toxines de la relació.- Conèixer les 4 toxines que habiten en les relacions i els seus antídots per minimitzar-les i no potenciar-les!!
 • El compromís, la motivació i la responsabilitat.- Prendre consciencia d’aquells aspectes que generen aquests intangibles i què fer a nivell individual i grupal per millorar-los.
 • Els estils de comunicació.- Conèixer els 4 principals estils de comunicació per a un major autoconeixement i millora de les relacions interpersonals.
 • Alineació i cohesió d’equips.- Conèixer les fases de desenvolupament d’un equip fins arribar a l’alt rendiment. També ser conscients d’allò que ens estanca i ens impedeix l’evolució.
 • L’absentisme laboral.– Prendre consciència dels aspectes més importants que poden generar absentisme i com minimitzar-los.
 •  El líder coach.- La importància de liderar des del desenvolupament dels col·laboradors i del seu empoderament.
 • Empresa i Salut. Aspectes clau per fomentar la salut en les Persones i en l’Ecosistema Organitzatiu.
 • Neurociencia aplicada a l’entorn laboral.– Conèixer els potenciadors neurocientífics per guanyar en eficiencia i productivitat.
 • L’estrès laboral. Conèixer els aspectes que més generen estrès en un entorn organitzatiu i les claus per a minimitzar-lo.
 • El Mindfulness aplicat a l’empresa.- Conèixer i aprofundir en aquesta maravellosa filosofia “d’aquí i ara” per millorar l’eficiencia, la productivitat i reduir l’estrès.
 • La intel·ligencia emocional en les relacions laborals.- Exercici d’autoconeixement i claus per a la millora de les diferents parts de la nostra intel·ligencia emocional.

Totes elles són activitats amb un enfocament participatiu, dinàmic i divertit, propi d’un dia de celebració, però sense oblidar una intenció clara, APRENDRE, generar COHESIÓ, millorar la COMUNICACIÓ i el SENTIMENT DE PERTINENÇA.

I molts més temes que podem adaptar al teva necessitat, i que poden ser de valor o utilitat per a les persones que treballen a la teva Organització o Equip.

Pots trucar-me quan vulguis per preguntar sobre aquests tipus d’activitats. Les activitats al voltant de les celebracions d’Empresa per Nadal, són una gran oportunitat que no hauries de deixar passar.

No dubtis en informar-te sobre aquestes activitats sense cap compromís!!

PARLEM-NE!! (dades de contacte)