Les nostres dades de contacte són:

Denominació social: LEAN BUSINESS PERFORMANCE, S.L.
CIF: B-65.578.718
Dades registrals: C/ Univers 23 1º 2ª 08470 Sant Celoni – Barcelona Inscrita al Registre Mercantil De Barcelona, VOLUM 42644, FOLI 189, FULL B 412894, INSCRIPCIÓ 1
E-mail: josep@josepmoulines.com.
Propietat intelectual.- T’informem que totes les publicacions i continguts de qualsevol tipus que es publiquin en aquesta web -articles, posts, pàgines, esquemes, descarregables, etc.-, estan subjectes a drets d’autor i propietat intel·lectual, dels quals som els únics titulars.

Els usuaris de la nostra pàgina web a Internet no estan autoritzats per reproduir, emmagatzemar, distribuir, transmetre, comunicar, modificar, alterar, transformar, cedir o, en qualsevol altra forma, desplegar activitats de caràcter comercial d’aquesta pàgina web, de les seves pàgines, dels seus continguts, dels seus serveis o dels elements que la integren tant parcial com totalment, sense previ consentiment.

Política de confidencialitat.
Forma part integrant de les condicions generals i al acceptar l’usuari accepta la forma en què www.josepmoulines.com pot utilitzar les seves dades personals, que seran utilitzades exclusivament en la comunicació als seus usuaris dels seus avisos, promocions i ofertes comercials. www.josepmoulines.com no utilitzarà les seves dades ni els proporcionarà a ningú excepte si la llei o una autoritat competent ho exigeixen per mitjà de requeriment.

Privacitat i protecció de dades
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, “LEAN BUSINESS PERFORMANCE, S.L.” l’informa que les dades personals que ens proporcioni mitjançant l’emplenament del present formulari de registre electrònic seran incorporades en un fitxer responsabilitat de LEAN BUSINESS PERFORMANCE, S.L., en el domicili o través de l’adreça de correu electrònic josep@josepmoulines.com podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals. Li preguem que ens comuniqui qualsevol modificació de les seves dades personals a fi que la informació estigui en tot moment actualitzada.

La finalitat del tractament de les seves dades personals és el manteniment i control de la relació comercial que mantenim amb vostè. O, així com complir les obligacions legals que es puguin derivar d’aquestes relacions.

Finalment, acceptant el contingut del present Avís Legal consent expressament que aquesta informació li sigui remesa a través de mitjans de comunicació electrònics (inclòs correu electrònic i sms) podent oposar-se en qualsevol moment emprant els referits mitjans.

(Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic).